hei, jeg heter anniken!

 

Velkommen til Sovehjerte-familien! 

Jeg er legesmåbarnsmamma og en supernørd når det kommer til babysøvn. 

Jeg hjelper familier som deg til et bedre liv med mer søvn og overskudd. Fordi jeg mener at en baby som sover godt ikke er en luksus, men noe alle kan oppnå (selv om du tenker at det ikke gjelder deg). 

For her er greia: Småbarnsforeldre og søvnmangel er ikke synonymer. Du trenger ikke være trøtt bare fordi du er mamma. Og du kan være en fantastisk  mamma samtidig som du gir babyen din god søvn.

Søvnmangel påvirker helsa, samlivet, prestasjon på jobb, trening og selvfølgelig hvordan vi er som foreldre.  

"Alle" har en mening om babysøvn. Og det finnes uendelig med bøker, blogger og artikler om søvn med motstridende råd. Det er forvirrende og vanskelig å skille mellom fakta og velmenende råd. Derfor har jeg gjort det for deg!  

Det jeg kan er ikke basert på at jeg har to gutter som sover fantastisk, men på erfaringsbasert vitenskap og forskning om babysøvn og tilknytningsteori. 

 

"Alle barn har en medfødt evne til å sove, men trenger ofte litt hjelp for å bli kjent med den"

Du har sikkert hørt begrepet «sovetrening» før. Det å lære babyen din og finne søvnen selv og sove gjennom natta, hver natt. Du har kanskje til og med prøvd deg på en eller annen variant du ble anbefalt, uten at det funka for dere.

Det finnes ingen skjulte hemmeligheter om søvn. Det som trengs er en effektiv steg-for-steg plan som er tilpasset ditt barns personlighet, din foreldrestil og din families behov. Som gir deg kunnskap og selvtillit til å løse utfordringer med søvn i mange år fremover. Og en oppriktig engasjert ekspert som guider, motiverer og heier på deg underveis! 

Det får du her! 

Mitt ønske om å bidra er stort og mitt mammahjerte enda større. La meg hjelpe deg også! Fordi jeg vil at du skal få det beste ut av denne travle småbarnstiden! 

kom i gang med en gratis guide:

INTROGUIDE TIL GOD NYFØDTSØVN

En miniguide med enkle verktøy for å hjelpe din nyfødte baby (0-3 mnd) til bedre søvn

DENNE VIL JEG HA!
5 STEG TIL BEDRE NYFØDTSØVN

Smarte triks for bedre babysøvn fra 4-18 måneder. Og du kan starte allerede i kveld!

JA, TAKK!