21 dager til et godt sovehjerte - høst 2022

21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE

HVA: Et effektivt steg-for-steg onlinekurs for bedre babysøvn.

NÅR: Du får tilgang umiddelbart. Tilgangen gjelder i 21 dager fra du melder deg på og kan forlenges for 149 kr per mnd. Ingen binding. (NB! Gjelder KUN om du krysser av for medlemskap i Sovehjertefamilien ved utsjekk. Ordinær pris 299 kr/mnd). 

HVOR: Overalt med tilgang til pc, mac eller mobil (tilgjengelig som app)

HVEM: For trøtte foreldre med barn i alderen 5-18 mnd som ønsker å gjøre en innsats for å få mer søvn. Kan også passe for barn fra 4 mnd og opp til 2 år om barnet sover i sprinkelseng.


DETTE FÅR DU:

 • TILGANG TIL KURSPORTAL OVERALT - Kursportalen inneholder alt du trenger å lære med videoundervisning, nedlastbare guider og arbeidsbok. Du har tilgang når som helst og hvor som helst via pc, mac, ipad eller egen app på telefon i 21 dager (kan forlenges. Les mer nedenfor)
 • 4 TIMER VIDEOUNDERVISNING - Delt opp i superkorte snutter som er enkle å absorbere og lett å følge (fordi jeg vet du er travel og i ammetåka). Basert på forskning og enkelt forklart.
 • ARBEIDSBOK OG GUIDER - Som hjelper deg steg for steg mot bedre søvn. Last ned oppgaver, sjekklister, søvnlogg og mer.
 • HJELP OG STØTTE - Invitasjon til en lukket facebookgruppe for deltagere. Still spørsmål, få svar og motivasjon fra Team Sovehjerte og andre foreldre i samme situasjon. Vi er her for deg hele veien til mål!
 • BONUS 1: MORGENFUGLENE - 7 grunner til at barnet ditt våkner mellom kl. 04-06 og tips til hvordan du kan få barnet ditt til å starte dagen senere.
 • BONUS 2: SØVN PÅ DAGTID - Lær hemmeligheten bak forutsigbare, lange og gode dupper. Hjelp til å mestre overgangen fra 3 til 2 og 2 til 1 dupp, søvnbehov etter alder, leggerutine på dagtid og mer.
 • BONUS 3: VEIEN VIDERE - Din verktøykasse for å beholde den gode søvnen gjennom vanlige utfordringer i løpet av barnets to første leveår. For eksempel utviklingssprang, tannfrembrudd, reise, sykdom mm.


NB! VIKTIG INFORMASJON!

Tilgang til kursportal og Facebookgruppe gjelder kun i 21 dager. Meld deg inn i Sovehjertefamilien og behold tilgangen så lenge du ønsker til 149 kr per mnd (det er halv pris!). Avslutt når du vil. Ingen binding.
NB! Gjelder kun om du krysser av i boksen under/til høyre på denne siden her og nå ved utsjekk. Ordinær pris 299 kr mnd. 


VILKÅR OG DISCLAIMER

 • Les gjennom spørsmål og svar på kurssiden FØR du melder deg på, så du er sikker på at kurset passer for deg og din familie.
 • Som andre onlinekurs, krever dette programmet dedikasjon og målrettet arbeid fra deg og din partner. Les mer om vilkår for bruk av angrerett og pengene-tilbake garanti nedenfor.
 • Dette er ikke helsehjelp og det opprettes ikke et lege-pasientforhold mellom oss. Ta kontakt med fastlege eller helsestasjonen dersom du har medisinske spørsmål.
 • Les mer om personvern og kjøpsvilkår før du gjennomfører kjøpet.

DETTE SIER ANDRE FORELDRE OM KURSET:

TOTAL forvandling er helt sikkert! Det er helt ærlig ikke til å tro. Hadde ikke i min villeste fantasi trodd det skulle gå så "lett". Oscar er plutselig den som sover mest og best. 💙 Mannen min sier det føles som du har utført trolldom 😂 Han håper du blir berømt og kan hjelpe alle med dette!! 😂🙏🏻 INGRID B, MAMMA TIL OSCAR 10 MND

Jeg anbefaler kurset til absolutt alle med barn i alderen 6 mnd+ som sliter med søvn dag eller natt. Verdt hver krone og vil gi deg følelsen av å ikke KUN være foreldre, men også et eget menneske igjen. ANDREA R, MAMMA TIL JOHANNA 6 MND

Fjerde natt: Har ikke vært inne hos Oda i hele natt. Gråt 21.59, men ble stille etter 5 min. Jeg har stått opp og ser barnetv uten barn. Oda sover fortsatt. 😅 Dilemma jeg aldri har opplevd; skal vi vekke Oda? Sover fortsatt og klokka er nå 7.20. THERESE S, MAMMA TIL ODA 18 MND

Vi har et helt annet liv enn vi hadde for 3 uker siden!!! INGRID F, MAMMA TIL AKSEL 8 MND

Første natt: Eehh.. Noe så enkelt. Etter 8 minutter sovna hun. Ikke skreik hun eller noen ting. *bank i bordet* BARBRO L, MAMMA TIL ANE 5,5 MND

3.970,00 NOK

DISCALIMER: Dette er ikke helsehjelp. Kontakt fastlegen din eller helsestasjonen dersom du tror barnet ditt trenger en medisinsk vurdering.

AMMING: Dette programmet inneholder ikke råd om amming grunnet behov for individuell tilpasning

HELT ÆRLIG: Sovehjerte lover å lære deg mye om barns søvn og hvordan du kan lære barnet ditt å sove bedre, men du må selv gjøre jobben. Vi er klar for å hjelpe og støtte deg på veien!

VILKÅR for personvern finner du HER

Angrerett og pengene-tilbake garanti finner du HER.

Kjøpsvilkår for "21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE" Av Anniken Karlsrud, kan du lese her:

1. Innledning

Jeg ber deg lese nøye gjennom kjøpsvilkårene. Her finner du oversikten over det som er avtalt mellom oss, og som du er enig i, ved kjøp av 21 dager til et godt sovehjerte med 1-1 support (heretter kalt programmet eller kurset).

Formålet med denne avtalen er å skape trygge og klare rammer, redusere sjansen for eventuelle misforståelser og legge grunnlaget for et godt samarbeid.

Avtalen består av disse vilkårene, opplysninger du har fått ved bestilling og utfylles av de lovene som til enhver tid er gjeldende.

Dersom du lurer på noe i dette dokumentet ber jeg deg kontakte meg på [email protected]

Ved kjøp av produktet/tjenesten bekrefter du at du har lest, forstått og aksepterer disse vilkårene.

2. Avtalens parter

Selger er

Anniken Karlsrud
Nordbergveien 84, 0875 Oslo
Org.nr: NO 927 257 041
E-post: [email protected]

(heretter kalt selger eller jeg)

Kjøper er den som foretar bestillingen (heretter kalt kjøper eller deg/du).

3. Selve programmet

Kjøp av programmet medfører ikke at det er oppstått et lege-pasientforhold. Jeg er altså ikke legen din. 21 dager til et godt sovehjerte er en generell veiledningstjeneste for småbarnsforeldre rundt temaet søvn for babyer og små barn. 21 dager til et godt sovehjerte er ikke helsehjelp.

Formålet med dette programmet er å hjelpe foreldre å få deres barn til å sove bedre, ved at de får kunnskapen og praktiske hjelpemidler, for å gjøre det selv på en trygg måte. 

21 dager til et godt sovehjerte inneholder ikke 1-1 jobbing med meg. Support og oppfølging får du av Team Sovehjerte i en lukket Facebookgruppe. 

Kursinnholdet er digitalt. Det betyr at alt av programmets innhold publiseres og gjennomføres digitalt, enten via materiale i portalen (Kajabi), motivasjonsbrev (på mail) eller som generell informasjon i Facebookgruppa.

Innhold, fremgangsmåter, oppsett av kursprogrammet og bonuser kan variere og endres løpende, basert på min vurdering av hva som fungerer best og gir best resultater.

Kursportalen:
De ulike temaene, herunder videoer, pdf-er, eventuelle oppgaver osv, gjøres tilgjengelig i kursportalen Kajabi. Denne finnes ved å logge inn på www.sovehjerte.no/login

Kjøpet innebærer tilgang til kursportal og Facebookgruppe i 21 dager fra kjøpsdato (eventuelt annonsert dato for kursstart om kurset ikke er tilgjengelig ved kjøp). 

Facebookgruppa:
I en begrenset periode får du tilgang til en lukket pop-up gruppe på Facebook med andre deltagere. Her kan du stille meg spørsmål og få svar, samt drøfte problemstillinger med andre foreldre i gruppa. Det er mine medhjelpere i Team Sovehjerte som svarer i gruppa. Vårt mål er svartid på 24-48 timer, men vil i all hovedsak besvare i løpet av kortere tid.

Jeg eller andre som representerer firmaet, vil gjøre en vurdering av hvilke spørsmål som kan publiseres i gruppa, hvilke spørsmål som kan besvares skriftlig i facebookgruppa og hva som må besvares via en live spørretime, dersom det er tilgjengelig. Alle spørsmål som sendes inn vil gjennomleses og godkjennes eller avvises før publisering. Dersom spørsmålet blir avvist vil du få en e-post med informasjon om dette.

Det gjelder egne regler for bruk av Facebookgruppa, sett deg inn i disse så snart du får tilgang til gruppa og oppdater deg dersom du har behov for det.

NB! Tilgangen til facebookgruppa gjelder kun 21 dager som angitt på kurssiden. Ønsker du tilgang utover dette, må du kjøpe medlemskap i Sovehjertefamilien. Les mer nedenfor. 

Spørretime:
Det kan på et senere tidspunkt bli aktuelt med spørretimer på Zoom/Facebook live. Ved bruk av Zoom, kan kjøper har anledning til å være delaktig med lyd og bilde. Spørretimer via Zoom tas opp og legges til i Facebookgruppen. Anniken eller andre som representerer firmaet, vil gjøre en vurdering av hvilke spørsmål som kan svares skriftlig i Facebookgruppen og hva som må besvares på spørretimen. Det er en forutsetning for å få gode og riktige svar at kjøper gir fullstendig og riktig informasjon, samt tilleggsinformasjon dersom det bes om det.

Medlemskap i Sovehjertefamilien:
Gir deg videre tilgang til ressursene i kursportalen og Facebookgruppa på månedlig basis. Du betaler en fast sum som trekker den 1. i hver måned. Medlemsavgiften vil være den samme i hele din medlemsperiode. Du kan enkelt si opp via "mine sider" for å unngå videre betaling. Ved oppsigelse mister du tilgang til Facebookgruppa og kursportalen.  Dersom du melder deg ut og vil bli med igjen på et senere tidspunkt, er det prisen på det aktuelle tidspunktet som gjelder, selv om du hadde en lavere pris tidligere. 

Spørsmål underveis:
Spørsmål rundt søvnsituasjon og gjennomføring av selve kursprogrammet besvares kun i Facebookgruppa. Årsaken er 1) at det er verdifullt for deg og de andre deltagerne å lære av svarene andre får på sine spørsmål og 2) vi har ikke kapasitet til å svare på alle spørsmål privat. 

Har du tekniske spørsmål rundt feks. innlogging eller betaling kan du få svar ved å kontakte [email protected]
Ønsker du å stille spørsmål anonymt kan du sende det på mail, så poster vi det for deg.  Har du sensitive spørsmål av som ikke kan stilles i felleskap, kan du selvsagt sende oss en mail.  

4. Ansvar

Anniken Karlsrud forplikter seg til å levere innhold og oppfølging som beskrevet over.

Som kjøper forstår du at Anniken eller andre i tilknytning, ikke påtar seg ansvar for din eller noen i din familie sin søvn, psykiske eller fysiske helse. Det gis ingen garantier for god helse eller fravær av uhelse, basert på bruken av produktet. Selger forplikter seg til å levere informasjon og kunnskap om babysøvn og sovetrening og hjelp til at du har den kunnskap og de verktøyene du trenger for å lage et søvnopplegg som passer for din familie.

For at utbyttet ditt skal bli som forventet, har også du som kunde et ansvar. Hvor stort utbytte du har av programmet er helt avhengig av din familiesituasjon, tidsbruk, nettverk mm. Dette innebærer at du setter deg inn i programmet, gjør det du kan for å forstå, tilpasser opplegget til ditt barns alder og utviklingsnivå og deres familiesituasjon, følger stegene, implementerer det som læres. Det forventes altså at du som kjøper deltar aktivt i programmet for å oppnå resultater og at du stiller spørsmål dersom du står fast eller møter på utfordringer.

Kjøp av programmet gir ikke kjøper rett på helsehjelp. Det etableres ikke et behandler-pasientforhold mellom Lege Anniken Karlsrud og kjøper. Det vil si at det er kjøper som har ansvaret for helsen til eget barn og familie. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hen selv, barnet eller familien oppsøker helsehjelp, dersom det er behov for dette.

Du kan lese mer om hva som defineres som helsehjelp i Helsepersonelloven på lovdata.no

Som kjøper forplikter du deg også til å følge retningslinjene i eventuelle Facebookgrupper du velger å bli med i som er driftet av selger (dersom det blir aktuelt).

5. Kommunikasjon

All kommunikasjon skjer på e-post eller i Facebookgruppen.  Henvendelser vil besvares innen normal arbeidstid i ukedager. Kjøper bes vise forståelse for at vi ikke alltid kan svare øyeblikkelig på henvendelser, men også ha tillit til at vi prioriterer henvendelser fra våre kunder så høyt vi kan. 

6. Betaling

Prisen på kurset er det som til enhver tid står oppført på påmeldingssiden. Kurs er unndratt MVA. Det vil si at du ikke trenger å tenke på eller legge til moms på prisen som er oppgitt.

Betaling skjer via bankkort eller kredittkort ved påmelding. Kvittering tilsendes fra min betalingsleverandør Stripe. Jeg aksepterer Visa og MasterCard gjennom Stripe og Kajabi. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre.

Dersom betalingen din ikke går gjennom, vil det bli forsøkt trukket 5 ganger over et intervall på 3 uker. Dersom betaling fremdeles ikke kan gjennomføres, vil du automatisk bli utmeldt av kursportal og Facebookgruppe, og miste dine tilganger.

7. Angrerett og fornøyd-garanti

FOR KURSET 21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE
Som andre e-læringsprogrammer, krever dette programmet dedikasjon og målrettet arbeid, både fra deg og din partner. Alt innhold er laget og presentert med de beste intensjoner. Det gir allikevel ingen garantier for bedre søvn, bedre helse eller fravær av uhelse for deg eller din familie. Din og din families resultater avhenger av din familiesituasjon, tidsbruk, innsats, grad av implementering og et ukjent antall variabler utenfor min kontroll.  

Normal angrerett og 14 dagers angrefrist fra kjøpsdato, gjelder for deg som forbruker og følger av Forbrukerkjøpsloven. Normal angrerett innebærer i midlertidig at beløpet som betales tilbake blir vesentlig redusert dersom du allerede har fått tilgang til alt innholdet i kursportalen. Angrerettsskjema og opplysninger om angrerett sendes i egen e-post ved gjennomført kjøp. 

Når det er sagt, tror jeg fullt og helt at dette kurset kan gi din familie bedre søvn om dere iverksetter strategien i programmet 100%. Jeg vil at du skal være fornøyd med ditt kjøp. Derfor tilbyr vi en 21 dagers pengene tilbake-garanti hvor du får hele beløpet refundert om du oppfyller vilkårene for garantien som nevnt nedenfor. 

Jeg ønsker at ditt barn skal få mer og bedre søvn, men jeg vil også at du gir ditt beste for å oppnå det ved å benytte deg av verktøyene du lærer i kurset. For å kvalifisere for en 100% tilbakebetaling, må du vise oss at du har gjennomført kurset i sin helhet og at det ikke ga bedre søvn for ditt barn. Du må også ta kontakt med oss på mail og gi meg sjansen til å hjelpe dere personlig. Siden vi virkelig står for dette programmet og resultatene det potensielt kan føre til, ønsker vi å få muligheten til å hjelpe dere i mål. 

Hvis du bestemmer deg for å benytte deg av denne garantien, kontakt oss på [email protected] senest innen kl. 23.59 den 21. dagen fra ditt kjøp (eller tidspunktet du fikk tilgang til kursportalen, dersom det var senere).  

Dette må du må legge ved mailen for å benytte deg av garantien: 

+ Ferdig utfylt arbeidsbok 
+ Skjermbilde av at du har gjennomført kurset
+ Søvnlogg for minimum 10 dager
+ Bevis på aktiv deltagelse i Facebook-gruppa
+ Beskrivelse av deres utfordringer og hva som ikke fungerer
+ Forslag til et tidspunkt vi kan snakkes om hvordan jeg kan hjelpe dere videre 

Pengene-tilbake garantien gjelder ikke dersom du har ombestemt deg, og derfor ikke ønsker å gjennomføre kurset. 

Dersom du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å delta på kurset (feks. grunnet sykdom) kan du melde deg inn i Sovehjertefamilien for å beholde din tilgang til kursportal og Facebookgruppe. 

21 dager etter du har fått tilgang til kurset er det ingen angrerett. Dersom du benytter deg av angreretten vil du automatisk bli utmeldt av kursportal og Angrerett gjelderFacebookgruppa, og miste dine tilganger. Har du spørsmål eller problemer relatert til dette, ta kontakt med oss på [email protected]  

FOR MEDLEMSKAPET SOVEHJERTEFAMILIEN
For medlemskap i Sovehjertefamilien gjelder ingen angre- eller returrett. Du kan enkelt avslutte ditt medlemskap via "mine sider" for å unngå videre betaling.  

8. Betingelser for bruk

Programmet i sin helhet er beskyttet av opphavsrett. Kjøper kan ikke bruke programmet, materialet eller deler av produktet på en måte som krenker mine rettigheter, eller ikke er godkjent av meg. Det er altså verken lov å gi bort, publisere, dele opp eller selge videre.

Allmenn tilgjengelig informasjon, står kjøper fritt til å dele videre.

Programmet er til personlig bruk. Det vil si at du ikke kan dele påloggingsinformasjon og kursinnhold med andre. Brudd på denne regelen vil kunne medføre utestengelse fra kursinnholdet og/eller Facebookgruppa. 

Jeg, Anniken, vil hele tiden forsøke å holde informasjonen på siden og i produktet korrekt og oppdatert, men kan ikke garantere at feil ikke vil oppstå. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle tap eller feil som måtte skje basert på innholdet på siden

9. Taushetsplikt

All kontakt mellom oss er underlagt taushetsplikt, og du kan være trygg på at opplysninger og informasjon gitt i kurs- og veildeningssammenheng forblir privat.

Det gjelder selvfølgelig ingen taushetsplikt om dine personlige erfaringer og resultater. Derimot er du underlagt taushetsplikt om alt som omhandler andre deltakere på kurs, event, i kursportalen eller andre sosiale arenaer i tilknytning til Sovehjerte.no.

 Deltagelse i programmet medfører at du vil kunne få informasjon om min bedrift, andres bedrifter eller andres personlige forhold. Dette er strengt forbudt å dele videre og du har taushetsplikt om dette.

10. Utsettelse og Avlysning 

Jeg, Anniken, forbeholder meg retten til å avlyse eller utsette programmet som følge av årsaker som er utenfor min kontroll, og som det ikke er rimelig å forvente at jeg kunne forutse. Ved avlysning fra min side vil kursdeltakeren få refundert kursavgiften. Ved utsettelse vil kursdeltakeren bli tilbudt deltagelse på et senere tidspunkt.

11. Mislighold av ansvar

Ved brudd på vilkårene i denne avtalen har firmaet rett til å trekke tilbake dine tilganger til programmet (portalen og Facebookgruppen) uten nærmere advarsel. Det vil foretas en konkret vurdering på om kursavgift skal refunderes i slikt tilfelle. Kjøper har ikke adgang til å avslutte avtalen på annet vis enn nevnt øverst under “Angrerett og Garanti”.

12. Endringer

Disse vilkårene kan bli endret fra tid til annen. Den seneste versjonen finnes alltid på vår nettside knyttet til salg av det aktuelle produktet.

Endringer i vilkårene gjelder bare for program som er påbegynt etter at den endrede versjonen er lagt ut på vår nettside.

13. Konfliktløsning

Jeg er opptatt av at du som kunde er fornøyd med de tjenestene og programmene jeg leverer. Om du som kunde av noen grunn er misfornøyd, ber jeg om at du tar kontakt med meg så snart som mulig. Begge parter forplikter seg til å ta situasjonen opp på en konstruktiv måte snarest mulig.

Enhver tvist vedrørende vilkårene eller brudd på vilkårene, oppsigelse eller ugyldighet av vilkårene eller andre spørsmål knyttet til programmet, forplikter partene seg til å forsøke å løse på laveste mulige nivå mellom seg. Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger eller mekling mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten.

Disse vilkårene og alle spørsmål vedrørende programmet reguleres av norsk rett.

Kontakt:

Anniken Karlsrud
Nordbergveien 84, 0875 Oslo
E-post: [email protected]

Sist endret 20.09.22

 ⚡️ NYHET! FORLENG DIN TILGANG TIL HALV PRIS ⚡️

(DETTE TILBUDET SER DU ALDRI IGJEN!)


ANBEFALT: Behold tilgang til kursportalen og Facebookgruppa for bare 149 kr/mnd. Ordinær pris kr 299. Avslutt når du vil. 

NB! Dette tilbudet ser du IKKE igjen!

VÆR SIKKER PÅ AT DEN GODE SØVNEN VARER gjennom sykdom, reise, utviklingssprang, tannfrembrudd og andre vanlige utfordringer som garantert kommer eller TA KURSET I EGET TEMPO.

INGEN BINDING. Avslutt enkelt, når som helst.


LES HER:  Ditt medlemskap i Sovehjertefamilien koster 149 kr per måned. Beløpet trekkes automatisk om 21 dager fra kortet du bruker i dag. Du kan avslutte når som helst for å unngå videre betaling. NB! Ordinær pris er 299kr og dagens tilbud får du ikke igjen.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn