Angrerett og pengene-tilbake garanti for onlinekurset

"21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE"

  

NB! Angrerett og pengene-tilbake-garanti gjelder ikke produkter som innebærer 1-1 support, søvnkonsultasjoner eller medlemskap i Sovehjertefamilien. 

PENGENE TILBAKE-GARANTI FOR KURSET 21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE
Som andre e-læringsprogrammer, krever dette programmet dedikasjon og målrettet arbeid, både fra deg og din partner. Alt innhold er laget og presentert med de beste intensjoner. Det gir allikevel ingen garantier for bedre søvn, bedre helse eller fravær av uhelse for deg eller din familie. Din og din families resultater avhenger av din familiesituasjon, tidsbruk, innsats, grad av implementering og et ukjent antall variabler utenfor min kontroll. 

Normal angrerett og 14 dagers angrefrist fra kjøpsdato, gjelder for deg som forbruker og følger av Forbrukerkjøpsloven. Normal angrerett innebærer i midlertidig at beløpet som betales tilbake blir vesentlig redusert dersom du allerede har fått tilgang til alt innholdet i kursportalen. Angrerettsskjema og opplysninger om angrerett sendes i egen e-post ved gjennomført kjøp. Les mer om dette i neste avsnitt.

Når det er sagt, tror vi fullt og helt at dette kurset kan gi din familie bedre søvn om dere iverksetter strategien i programmet 100%. Vi vil at du skal være fornøyd med ditt kjøp. Derfor tilbyr vi 60 dagers pengene tilbake-garanti hvor du får hele beløpet refundert om du oppfyller vilkårene for garantien som nevnt nedenfor.

Vi ønsker at ditt barn skal få mer og bedre søvn, og vi vil også at du gir ditt beste for å oppnå det ved å benytte deg av verktøyene du lærer i kurset. For å kvalifisere for en 100% tilbakebetaling, må du vise oss at du har gjennomført kurset i sin helhet og at det ikke ga bedre søvn for ditt barn. Du må også ta kontakt med oss på mail og gi oss sjansen til å hjelpe dere personlig. Siden vi virkelig står for dette programmet og resultatene det potensielt kan føre til, ønsker vi å få muligheten til å hjelpe dere i mål.

Hvis du bestemmer deg for å benytte deg av denne garantien, kontakt oss på [email protected] senest innen kl. 23.59 den 60. dagen fra ditt kjøp (eller tidspunktet du fikk tilgang til kursportalen, dersom det var senere). 

Dette må du må legge ved mailen for å benytte deg av garantien:

+ Ferdig utfylt arbeidsbok 
+ Skjermbilde av at du har gjennomført kurset
+ Søvnlogg for minimum 10 dager
+ Bevis på aktiv deltagelse i Facebook-gruppa
+ Beskrivelse av deres utfordringer og hva som ikke fungerer
+ Forslag til et tidspunkt vi kan snakkes om hvordan jeg kan hjelpe dere videre

Pengene-tilbake garantien gjelder ikke dersom du har ombestemt deg, og derfor ikke ønsker å gjennomføre kurset (se normal angrerett nedenfor).

Dersom du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å gjennomføre kurset i løpet av tiden du har facebookgruppa tilgjengelig (for eksempel grunnet sykdom), kan du melde deg inn i Sovehjertefamilien for å beholde eller reaktivere din tilgang til Facebookgruppa. 

60 dager etter du har fått tilgang til kurset er det ingen pengene tilbake-garanti. Dersom du benytter deg av pengene tilbake-garantien vil du automatisk bli utmeldt av kursportal og facebookgruppa, og miste dine tilganger. Har du spørsmål eller problemer relatert til dette, ta kontakt med oss på [email protected] 

 

NORMAL ANGRERETT FOR KURSET 21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE

Angrerett:
Forbrukerloven gir deg rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noe grunn for dette. Angrefristen utløper 14 dager etter kjøpet er gjennomført.

NB! Ettersom dette er et 21 dagers onlinekurs og du får tilgang til hele kurset umiddelbart ved kjøp og før angrefristen utløper, får du kun refundert inntil 50% av kjøpesummen. Avregningen mellom 0-50% blir utført på bakgrunn av hvor mye av kurset du har benyttet deg av på angretidspunktet. Les mer nedenfor.

For å kunne bruke angreretten må du gi oss beskjed på utvetydig måte om din beslutning om å gå avtalen (f.eks i et brev sendt med post eller ved e-post) til Anniken Karlsrud, Barnålveien 12b, 0198 Oslo eller e-post: [email protected].

Du kan benytte angrerettsskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

For å overholde angrefristen holder det at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.


Virkningene av at angrerett brukes:
Dersom utførelsen av tjenestene er påbegynt før angrefristen utløper (NB! Gjelder blant annet onlinekurs), skal du betale oss et beløp som står i forhold til det som er utført eller levert, fram til du underrettet oss om at du ønsket å gå fra avtalen, sammenlignet med full oppfyllelse av avtalen.

Tilbakebetalingen skjer innen 14 dager til kortet du betalte med. Dersom du benytter deg av angreretten vil du automatisk bli utmeldt av kursportal og facebookgruppa, og miste dine tilganger. Har du spørsmål eller problemer relatert til dette, ta kontakt med oss på [email protected] 

 

FOR MEDLEMSKAPET SOVEHJERTEFAMILIEN
For medlemskap i Sovehjertefamilien gjelder ingen angre- eller returrett. Du kan enkelt avslutte ditt medlemskap via "mine sider" for å unngå videre betaling.


FOR 1-1 SUPPORT OG KONSULTASJONER
For 1-1 support og søvnkonsultasjoner gjelder ingen andre- eller returrett. Sist endret 23.10.23