Angrerett og pengene-tilbake garanti for onlinekurset

"21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE"

Av Anniken Karlsrud

 

NB! Pengene-tilbake garantien gjelder ikke produkter som innebærer 1-1 support, søvnkonulstasjoner eller medlemskap i Sovehjertefamilien. 

FOR KURSET 21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE
Som andre e-læringsprogrammer, krever dette programmet dedikasjon og målrettet arbeid, både fra deg og din partner. Alt innhold er laget og presentert med de beste intensjoner. Det gir allikevel ingen garantier for bedre søvn, bedre helse eller fravær av uhelse for deg eller din familie. Din og din families resultater avhenger av din familiesituasjon, tidsbruk, innsats, grad av implementering og et ukjent antall variabler utenfor min kontroll. 

Normal angrerett og 14 dagers angrefrist fra kjøpsdato, gjelder for deg som forbruker og følger av Forbrukerkjøpsloven. Normal angrerett innebærer i midlertidig at beløpet som betales tilbake blir vesentlig redusert dersom du allerede har fått tilgang til alt innholdet i kursportalen. Angrerettsskjema og opplysninger om angrerett sendes i egen e-post ved gjennomført kjøp.

Når det er sagt, tror jeg fullt og helt at dette kurset kan gi din familie bedre søvn om dere iverksetter strategien i programmet 100%. Jeg vil at du skal være fornøyd med ditt kjøp. Derfor tilbyr vi en 21 dagers pengene tilbake-garanti hvor du får hele beløpet refundert om du oppfyller vilkårene for garantien som nevnt nedenfor.

Jeg ønsker at ditt barn skal få mer og bedre søvn, men jeg vil også at du gir ditt beste for å oppnå det ved å benytte deg av verktøyene du lærer i kurset. For å kvalifisere for en 100% tilbakebetaling, må du vise oss at du har gjennomført kurset i sin helhet og at det ikke ga bedre søvn for ditt barn. Du må også ta kontakt med oss på mail og gi meg sjansen til å hjelpe dere personlig. Siden vi virkelig står for dette programmet og resultatene det potensielt kan føre til, ønsker vi å få muligheten til å hjelpe dere i mål.

Hvis du bestemmer deg for å benytte deg av denne garantien, kontakt oss på [email protected] senest innen kl. 23.59 den 21. dagen fra ditt kjøp (eller tidspunktet du fikk tilgang til kursportalen, dersom det var senere). 

Dette må du må legge ved mailen for å benytte deg av garantien:

+ Ferdig utfylt arbeidsbok 
+ Skjermbilde av at du har gjennomført kurset
+ Søvnlogg for minimum 10 dager
+ Bevis på aktiv deltagelse i Facebook-gruppa
+ Beskrivelse av deres utfordringer og hva som ikke fungerer
+ Forslag til et tidspunkt vi kan snakkes om hvordan jeg kan hjelpe dere videre

Pengene-tilbake garantien gjelder ikke dersom du har ombestemt deg, og derfor ikke ønsker å gjennomføre kurset.

Dersom du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å delta på kurset (feks. grunnet sykdom) kan du melde deg inn i Sovehjertefamilien for å beholde din tilgang til kursportal og Facebookgruppe.

21 dager etter du har fått tilgang til kurset er det ingen angrerett. Dersom du benytter deg av angreretten vil du automatisk bli utmeldt av kursportal og Angrerett gjelderFacebookgruppa, og miste dine tilganger. Har du spørsmål eller problemer relatert til dette, ta kontakt med oss på [email protected] 

FOR MEDLEMSKAPET SOVEHJERTEFAMILIEN
For medlemskap i Sovehjertefamilien gjelder ingen angre- eller returrett. Du kan enkelt avslutte ditt medlemskap via "mine sider" for å unngå videre betaling.

FOR 1-1 SUPPORT OG KONSULTASJONER

For 1-1 support og søvnkonsultasjoner gjelder ingen andre- eller returrett. Sist endret 20.09.22