beklager!

 
JEG VIL GJERNE HJELPE DEG, MEN TAR FOR TIDEN IKKE SØVNKONSULTASJONER...
SE INFORMASJON OM SØVNKURS MED OPPSTART 6. FEB 2022 HER > >
LEGG IGJEN MAILADRESSEN DIN, SÅ TAR JEG KONTAKT NÅR JEG HAR LEDIG KAPASITET
 
GI MEG BESKJED NÅR DU HAR LEDIG KAPASITET
“TAKK FOR FINE RÅD OG SVAR, ANNIKEN! JEG BLE 10 KG LETTERE PÅ 25 MINUTTER!”

- NINA H. 

SÅNN FUNKER DET:

BOOK DIN SAMTALE

Jeg kontakt for å avtale tidspunkt. Vi treffes på zoom, Facetime eller telefon. Du får en mail med kartleggingsspørsmål du sender inn i forkant, så vi får mest mulig ut av samtalen.

TA NOTATER

Dere får en vurdering av familiens utfordringer med søvn, informasjon om barnets søvnbehov i tillegg til konkrete oppgaver for å komme i gang eller løse en spesifikk utfordring.

FÅ BEDRE SØVN

Gratulerer! Kom i gang med å implementere verktøyene og oppgavene i hverdagen. Dere er i gang og har tatt et viktig steg på vei til bedre søvn og mer overskudd for hele familien. 

passer for deg som...

Har spørsmål om søvn eller trenger noen å sparre med!

 

SPØR OM HVA DU VIL: Dagsoving, leggetid, nattesøvn, optimalisering av rutiner, tilrettelegging av søvn rundt amming eller nedtrapping av nattamming, hvordan involvere partner mer, når babyen snur seg på magen eller står i senga, andre utviklingssprang, forventninger rundt nyfødtsøvn, hvordan hjelpe en baby under 5 mnd å finne roen uten pupp, tilbake til jobb etter permisjon, barnehagesøvn, generelle bekymringer eller frykt for at du gjør noe feil (det gjør du ikke).
 
PS! HAR DU EN BABY UNDER 5 MÅNEDER ER DETTE ALTERNATIVET FOR DEG. Babyer er ikke modne for sovetrening og søvn til faste tider før rundt 5 måneders alder. Jeg har mange gode tips og teknikker for å forsiktig forme gode søvnvaner allerede nå. 

Hvis du trenger hjelp med mer komplekse problemstillinger som for eksempel å få babyen din til å sovne selv, og sove gjennom natta, anbefaler jeg kurset "21 DAGER TIL ET GODT SOVEHJERTE" dersom babyen din er 5-18 mnd.

 

PRIS:  60 minutter - KR 1190

VILKÅR: Avbestilling må skje per sms eller e-post senest 48 timer før avtalt timeVed avbestilling etter fristen eller ‘ikke-møtt’ må timen betales i sin helhet, uansett grunn (også ved sykdom). Timeavtaler inngått mindre enn 48 timer før avtalt tid kan ikke avbestilles.

dette får du:

EN KARTLEGGING AV FAMILIENS UTFORDRINGER MED SØVN

INFORMASJON OM BARNETS SØVNBEHOV BASERT PÅ ALDER

HJELP TIL Å SETTE REALISTISKE MÅL 

KONKRETE VERKTØY FOR Å LØSE EN SPESIFIKK SØVNUTFORDRING 

KONKRETE OPPGAVER FOR Å KOMME I GANG MED BEDRE SØVN FOR HELE FAMILIEN

GI MEG BESKJED NÅR DU HAR LEDIG KAPSITET